Legendás mezszámmal csábítja a Bayern a City játékosát

Sané
Manchester City's German midfielder Leroy Sane celebrates after scoring their second goal during the English Premier League football match between Manchester City and Liverpool at the Etihad Stadium in Manchester, north west England, on January 3, 2019. (Photo by Oli SCARFF / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Leroy Sané a 10-es mezt kaphatja meg a Bayern München labdarúgócsapatánál, amennyiben sikerül megállapodni az átigazolásáról.

Keddi hír szerint a 24 éves német válogatott szélső nem hosszabbítja meg 2021 júniusában lejáró szerződését a Manchester Citynél, és nagy valószínűséggel a bajoroknál folytatja. A Sport Bild értesülése szerint a játékos beleegyezett, hogy 30 százalékkal kevesebb legyen a fizetése annál, mint amit még a koronavírus-járvány előtt ígért neki a Bayern.

A lap úgy tudja, a müncheniek a 10-es mezszámot ajánlották fel Sanénak. Ebben jelenleg a brazil Coutinho játszik, aki kölcsönben szerepel a bajoroknál és sajtóhírek szerint nyáron távozik.
A német sajtó a múlt héten arról írt, hogy még 10 millió euró hiányzik Sané szerződtetéséhez, mivel a Bayern 40 millió eurót kínál a futballistáért, a Manchester City viszont 50 millió szeretne érte kapni.
A müncheniek már tavaly nyáron szerették volna leigazolni az akkor csúcsformában lévő Sanét, akiért a Manchester City sajtóhírek szerint 150 millió eurót kért. Az üzlet azonban nem jött létre, mert a játékos súlyosan megsérült és több hónapot ki kellett hagynia, csak idén januárban állt újra edzésbe.