Gulácsiék csapattársa bárhova menne, csak a Bayernbe nem

Horizontal
Leipzig's German forward Timo Werner (C) celebrates scoring an offside goal during the UEFA Champions League football match between RB Leipzig and Tottenham Hotspur, in Leipzig, eastern Germany on March 10, 2020. (Photo by Odd ANDERSEN / AFP)
Vágólapra másolva!
A német labdarúgó-válogatott támadójátékosa, Timo Werner kijelentette: inkább külföldre megy, mint a Bayern Münchenhez, ha úgy dönt, hogy elhagyja az RB Leipzig csapatát.

"A Bayern nagyszerű klub, ez nem is lehet kérdés, Hansi Flick pedig ebben a szezonban bizonyította, hogy igazán jó edző, mégis inkább igazolnék külföldre, mint a Bayernbe" - idézi Werner szavait a Bild című napilap szombati száma.
Hozzátette, egy másik ország bajnoksága sokkal vonzóbb lenne számára, mint egy átigazolás a Bundesligán belül.
A csatár jelenlegi szerződése 2023-ig szól a magyar válogatott Willi Orbánt és Gulácsi Pétert is foglalkoztató lipcsei klubnál, de állítólag nyáron 60 millió euró ellenében távozhat.

Werner szerződése 2023-ig szól Forrás: AFP/Odd Andersen

A Bayern tavaly érdeklődött iránta, de az üzlet végül nem valósult meg, mivel a bajnokcsapat a Manchester City német szélsőjére, Leroy Sanéra összpontosította figyelmét, ám nem járt sikerrel. A Liverpool és a Chelsea szintén szeretné soraiban tudni a 24 éves Wernert, aki hangsúlyozta: egy átigazolásnál nagyon fontosnak tartja a kölcsönös elismerést, ami tavaly hiányzott a Bayern és az ő esetében.
A támadó leszögezte, nem szándékozik idén nyáron elhagyni Lipcsét.
"Nagyon nagyra értékelem az RB Leipziget, ezért soha nem mondanám azt, hogy el akarok menni innen" - nyilatkozta.