Vágólapra másolva!
Giorgio Chiellini, a Juventus FC csapatkapitánya élesen kritizálta korábbi válogatottbeli csapattársát, Mario Balotellit. A Bresciában futballozó botrányhős nem maradt adós, azonnal visszavágót a Juve védőjének.

A 36 éves védővel az olasz La Gazzetta dello Sport készített interjút az "Io, Giorgio" című önéletrajzi könyvével kapcsolatban. Chiellini a könyvében feleleveníti a sztorit, amikor a 2013-as Konföderációs Kupa alatt megpofozta Balotellit.

„Mario nagyon negatív ember, aki egy szemernyi tiszteletet sem mutatott a csapat iránt a 2013-as Konföderációs Kupán.

– emlékezett vissza az esetre Chiellini, aki azt is elmondta, hogy nem azért haragudott meg Balotellire, mert rosszul játszott, hanem azért mert nem tett meg mindent a csaptért.

Balotelli és Chiellini között egy ideje már szent volt a béke Forrás: AFP/Isabella Bonotto

A 34-szeres olasz válogatott Balotelli nem maradt adós a válasszal. Bajnokhoz méltatlannak nevezte a Juventus csapatkapitányának nyilatkozatát.

„Én legalább elég bátor vagyok ahhoz, hogy a dolgokat szemtől szembe mondjam ki. Ki tudja, mit fogsz mondani később a jelenlegi csapattársaidról.

Sohasem voltam tiszteletlen az olasz válogatott mezzel szemben" – mondta Balotelli, aki tavaly nyári Bresciába igazolása után elmondta, hogy szeretne bekerülni az Európa-bajnokságra készülő olasz válogatottba.