A Bayern válogatott játékosa elárulta, honnan szeretne visszavonulni

1. FC Cologne - Bayern Munich Sports soccer Bundesliga Group Kingsley Coman Serge Gnabry Thiago Alcantara
16 February 2020, North Rhine-Westphalia, Cologne: Football: Bundesliga, 1st FC Cologne - Bayern Munich, 22nd matchday at the RheinEnergie Stadium. Bavaria's goal scorer Serge Gnabry (l-r), Bavaria's Kingsley Coman and Bavaria's Thiago Alcantara cheered the goal for the 0:3. Photo: Guido Kirchner/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the regulations of the DFL Deutsche Fußball Liga and the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to exploit or have exploited in the stadium and/or from the game taken photographs in the form of sequence images and/or video-like photo series.
Vágólapra másolva!
Thiago Alcántara, a Bayern München spanyol válogatott labdarúgója kijelentette, nem bánná, ha pályafutása során már csak jelenlegi klubjában játszana.

"Csodálatos lenne, ha ebben a klubban fejezhetném be a karrieremet" - nyilatkozta a 29 éves középpályás. Hozzátette, mindez nem csak tőle függ.
Thiago 2013 óta játszik a német bajnoki címvédőnél, jelenlegi szerződése jövő nyárig szól, de a meghosszabbításáról már tárgyalnak egymással a felek.

Elmondása szerint szeretne együtt játszani a testvérével, Rafinhával, de ez nagyon nehéz dolog, hiszen utóbbi jelenleg a Celta Vigóban szerepel.

Thiago azt is elárulta, hogy a visszavonulása után Katalóniában szeretne élni, mivel 2005 és 2013 között az FC Barcelonát erősítette, és nagyon megszerette azt az országrészt.

Thiago szerint a koronavírus-járványnak komoly gazdasági hatása lesz a labdarúgásra, hiszen az átigazolási díjak és a fizetések is csökkenni fognak. A zárt kapus mérkőzéseket nem szereti - ha rajta múlna, mindig tele lennének a stadionok -, de megérti, hogy a szezont a lehető legtöbb helyen be kell fejezni, hiszen ezzel enyhülnek a klubok gazdasági problémái.