A La Liga egyik élcsapatánál jövő héten újrakezdik az edzéseket

Real Sociedad v CD Leganes  - La Liga FOOTBALL SPORT Spain Real Sociedad Leganes La Liga Javier Aguirre
Mikel Merino of Real Sociedad celebrates after scoring his sides first goal during the Liga match between Real Sociedad and CD Leganes at Estadio Anoeta on November 10, 2019 in San Sebastian, Spain. (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A Real Sociedad lesz a spanyol élvonal első klubja, ahol újrakezdődnek a koronavírus-járvány miatt korábban leállított közös edzések.

A jelenleg 27 forduló után a negyedik, azaz Bajnokok Ligája-indulást érő helyen álló baszk klub a honlapján jelentette be, hogy áprilsi 14-én újrakezdik az edzéseket a csapatnál.

A közlemény hangsúlyozza, hogy a gyakorlásokra szigorúan kiscsoportokban fog sor kerülni, valamint azt is leírják, hogy a játékosok maguk dönthetik el, hogy szeretnének-e ezeken résztvenni, vagy tartják magukat a spanyol kormány által előírt közösségi távolságtartás szabályaihoz, azaz továbbra is inkább otthon maradnak.

A Real Sociedad ugyancsak a honlapján jelentette be, hogy amennyiben a spanyol szövetség úgy dönt, nem fejezik be a bajnokságot, a klub játékosai lemondanak fizetésük 20 százalékáról.