Rivaldo elmondta, mit kellene tennie a Barcának a balhés Dembélével

Friendly - Barcelona Legends x Pernambuco Legends, Rivaldo
PE - Recife - 14/04/2018 - Friendly - Barcelona Legends x Pernambuco Legends - Rivaldo during a friendly match between Barcelona Legends and Pernambuco Legends, held at the Arena Pernambuco, in the city of Recife this Saturday (14). The game marks the first time of the Spanish club in Brazilian lawns. Photo: Paulo Paiva / AGIF
Vágólapra másolva!
Az egykori világbajnok klasszis, Rivaldo szerint a Barcelonának ideje lenne megválnia Ousmane Dembélétől.

A katalán együttes brazil legendája úgy gondolja, hogy a fiatal francia elég lehetőséget kapott már a bizonyításra, és nem tudott vele élni:

"Majdnem három éve érkezett a csapathoz, ennek az időnek elegendőnek kellett volna lennie ahhoz, hogy megmutassa, mit tud és mennyit ér. Még mindig nagy potenciál van benne, de ezt a Barca mezében aligha fogja valaha is bizonyítani.

Rivaldo azt is hozzátette, pontosan tudja, hogy a 22 éves világbajnokot sokszor hátráltatta sérülés, ugyanakkor viselkedés- és hozzáállásbeli problémái is vannak. A Barca ráadásul a hírek szerint minden követ megmozgat azért, hogy leigazolja Neymart és/vagy Lautaro Martínezt, amivel Dembélé újabb posztrivális(oka)t kapna.

A francia támadó 74 mérkőzésen 19 gólt szerzett a Barcelona színeiben.