Vágólapra másolva!
Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke az M4 Sporton, a Fradi TV-nek adott interjúban mondta el, a labdarúgócsapat játékosai maguk ajánlották fel, hogy lemondanak fizetésük 20 százalékáról a koronavírus-járvány miatt.

„Talán egy játékos kivételével szolidáris volt a csapat, a játékosok maguk tettek egy felajánlást, és a fizetésük 20 százalékát elengedték. Ilyen mértékű vagy még nagyobb csökkenés lesz a vízilabdában és a kézilabdában is, ahol már biztosan nem játszanak mérkőzéseket" – idézi a Ferencváros elnökét a Nemzeti Sport.

„Úgy látom, hogy az MLSZ-ben is van hajlandóság a bajnokság folytatására. Az tűnik nekem racionálisnak, hogy az NB I-et a pályán kellene befejezni. A játékosok és a nézők egészsége a legfontosabb, mégis az lenne a jó, ha a pályán dőlne el a bajnoki cím sorsa, még ha zárt kapuk mögött is" – fogalmazott a sportvezető, aki szerint a szponzorok miatt is fontos lenne a folytatás.

Nagyobb a bizonytalanság a jövőt illetően, hogy ősztől milyen lesz az idény, lesznek-e olyan klubok, amelyek nem élik túl a mostani leállást. Az már most valószínűsíthető, hogy a játékosok piaci értéke csökkenni fog, Hajnal Tamás pedig folyamatosan értékeli a kínálkozó lehetőségeket.