Az NB I meglepetéscsapatáról ír az angol futballszaklap

NAGY Tamás; NAGY Dániel
Mezőkövesd, 2020. február 12. A mezőkövesdi Nagy Dániel (k) és a kaposvári Nagy Tamás (j) a labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjében játszott Mezőkövesd Zsóry FC-Kaposvári Rákóczi FC labdarúgó mérkőzésen 2020. február 12-én Mezőkövesden. Mezőkövesd Zsóry FC-Kaposvári Rákóczi FC 2-1. MTI/Vajda János
Vágólapra másolva!
Három oldalt szentelt legújabb számában a Mezőkövesd Zsóry FC labdarúgócsapatának a World Soccer szaklap - fedezte fel a Nemzeti Sport.

A vezető angol futballmagazin áprilisi számában a "Szemtanú" rovat a magyar fürdővárosba kalauzolja olvasóit, hogy Kuttor Attila csapatának sikereinek nyomába eredjen.

The Minnows of Mezokovesd eye Europa League - ez a címe az NB I-ben nagyszerűen szereplő és a koronavírus-járvány miatti felfüggesztésig harmadik helyen álló csapattal foglalkozó írásnak.

– idézi a cikk Hagyacki Józsefet, a klub ügyvezető igazgatóját. – 2016-ra elkészült az új, fűtött játékterű stadionunk. A közeljövőben bővülünk egy korszerű, három pályát, egyéb edzési lehetőségeket és szállodát kínáló edzőközponttal, ahol külföldi kluboknak is edzőtáborozási lehetőséget kínálunk majd."

Részlet a World Soccer Magazin 2020 áprilisi számából Forrás: Nemzeti Sport Online

A World Soccer kiemelte, hogy a gigászok között igazi Dávidként küzd a Mezőkövesd. A cikk a sikerben elévülhetetlen érdemekkel bíró vezetőedzőt, Kuttor Attilát is megszólította, aki egy bentmaradásért küzdő csapatból a nemzetközi kupaindulásra is esélyes együttest faragott két és fél év alatt.

Ha minden igaz, akkor a magazin májusi számában Gulácsi Péterrel, az RB Leipzig magyar válogatott kapusával is olvasható lesz egy interjú.