A MOL Fehérvár válogatott focistája bízik a bajnokság folytatásában

FIOLA Attila; KOVÁCS István
A fehérvári Kovács István (b), Fiola Attila (j), Hangya Szilveszter (j2) és a felcsúti Radics Márton az OTP Liga 2. fordulójában játszott Puskás Akadémia - MOL Fehérvár FC labdarúgó-mérkőzésen
Vágólapra másolva!
A magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (OTP Bank Liga) szereplő MOL Fehérvár FC védője, Hangya Szilveszter elmondta, bízik benne, hogy minél hamarabb lehetőségük lesz újra elkezdeni az edzéseket és folytatni tudják a bajnokságot is.

A válogatott védő a fehérvári klub honlapjának beszélt a mindennapjairól, az otthoni edzésekről.

„Nagyon furcsa időszak ez mindenki számára. Nekünk futballistáknak talán a labda hiányzik a legjobban a mindennapjainkból. Az egyéni edzésekkel egy darabig elvagyunk, de azért hosszú távon szerintem ez nehezen működhet, hiszen nem egyéni sportolók vagyunk. A futball egy csapatsport, nyilván hiányoznak a csapattársak, a közös edzések és persze a mérkőzések.

Bízom benne, hogy minél hamarabb lehetőségünk lesz újra elkezdeni az edzéseket és folytatni tudjuk a bajnokságot is.

Jelenleg elég egyhangúak a napjaim, délelőttönként megcsinálom azokat a feladatokat, melyeket a klub minden héten elküld, valamint bicajozni szoktam időnként, ezt követően viszont nem nagyon tudok mit csinálni, szóval pihenek, olvasgatok, playstationözök és a kutyámmal játszom."

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤️❤️

@ sziszka4 által megosztott bejegyzés,

A kutyájával kapcsolatban hozzátette, hogy normális esetben naponta 6-7 órát egyedül szokott lenni, amikor edzéseken van, vagy meccsekre utazik. Az első néhány napban így biztos, hogy furcsa volt neki az új helyzet, de Kókusznak aranyélete van most, amióta a játékos egész nap otthon van.