Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Huszti Szabolcs szerint egy hónap alatt be lehetne fejezni az NB I-et

Huszti, Botka, Isael
Huszti Szabolcs és Botka Endre az FTC-MOL Vidi Magyar Kupa-mérkőzésen
Vágólapra másolva!
Huszti Szabolcs, a Mol Fehérvár FC játékosa a Nemzeti Sportnak mesélt arról, hogy telnek a napjai a járvány idején és arról, mit remél a bajnokság folytatásától.

"Ha van a koronavírus-járványnak előnye, az tényleg az, hogy több idő jut a szeretteinkre. Azt viszont rettenetes látni, mi zajlik a világban, hogy emberek szenvednek a betegségtől, hogy sokan nem is élik túl" - mondta Huszti, aki már abban bízik, hogy akár üres lelátók előtt is, de minél hamarabb folytatódhat a bajnokság.

Huszti Szabolcs és Botka Endre az FTC-MOL Vidi Magyar Kupa-mérkőzésen Forrás: molvidi.hu

"Egy labdarúgó számára kevés rosszabb érzés van annál, mint hogy zárt kapuk mögött kelljen futballoznia, mostanra azonban eljutottam odáig, hogy inkább játszanék üres lelátók előtt, mint sehogy. Nem tisztem eldönteni, de szűk egy hónap alatt be lehetne fejezni az idényt.

hiszen a tévé bizonyára közvetítené a meccseket, így akit érdekel, láthatná őket. A hatvanötödik brazil sorozat helyett talán jó lenne NB I-es mérkőzéseket nézni... Komolyra fordítva: még az is lehet, hogy akik eddig nem követték figyelemmel a magyar bajnokságot, rászoknának, sőt, akár meg is szeretnék. Ezt esetleg a Magyar Labdarúgó-szövetség is fontolóra vehetné. Mindez fokozott fegyelmet és szervezettséget kívánna a mi részünkről is, nyilván minden mérkőzés előtt át kellene esnünk a teszten, de aki szeretne megint focizni, alighanem vállalná ezt. Nem állítom, hogy amit felvázoltam, a legjobb megoldás, de talán nem is rossz. Mindamellett újra és újra elmondom, jelenleg semmi sem lehet fontosabb, mint az egészség."

A teljes interjút ITT olvashatja.

Mindent egy helyen az Eb-ről