Egy Premier League-játékos házibulit tartott modellekkel, táncosnőkkel

fbl pandemic Horizontal CORONAVIRUS COVID-19
(FILES) In this file photo taken on September 15, 2019 Everton's Italian midfielder Moise Kean takes his place on the bench for the English Premier League football match between Bournemouth and Everton at the Vitality Stadium in Bournemouth, southern England. - Everton said they are "appalled" at one of their players widely reported to be Italian international Moise Kean hosting a house party contravening the social distancing measures recommended by the British government due to the coronavirus pandemic. (Photo by Olly GREENWOOD / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Az Everton 20 éves támadója, Moise Kean számos vendég részvételével rendezett házibulit, ami teljes mértékben ellentétes a klubja által előírt szigorú karanténnal.    

A Daily Star beszámolója szerint Kean lakásában több barátja mellett "modellek vagy táncosnők" is feltűntek, akik szemmel láthatóan nem tartották be a legalább kétméteres távolságot egymástól. A buli során a 20 éves olasz csatár több videót is készített, amit "karanténmentes" felirattal küldött körbe egy csevegőalkalmazás zárt csoportjában.

Az Everton vezetői felháborodtak a fiatal focista viselkedésén, mint írják, "mélységesen csalódtak" a játékosban, a klub ugyanis rendszeresen kommunikálja a játékosok és az alkalmazottak felé a közösségi távolságtartás fontosságát.

Moise Kean egyelőre nem a góljaival hívja fel magára a figyelmet Angliában Forrás: AFP/Olly Greenwood

Keannek, aki a szezon elején került az olasz bajnok Juventustól a liverpooli csapathoz, nem ez az első fegyelmezetlensége. Novemberben a klub akkori edzője, Marco Silva kitette a Southampton elleni meccskeretből, miután már másodszor késett el a csapat megbeszéléséről. A 25 millió fontért igazolt csatár az eddigi 26 mérkőzésén mindössze egyetlen gólt szerzett az Everton mezében.

A Premier League játékosai közül egyébként többen is nehezen viselik a bezártságot. A Manchester City angol válogatott játékosa, Kyle Walker már április elején lebukott, amikor örömlányokkal rendezett orgiát a lakásában. A Tottenham két játékosát, Serge Aurier-t és Moussa Sissokót azután kellett figyelmeztetni, hogy a tiltás ellenére közös edzést szerveztek, míg a csapat vezetőedzőjének, José Mourinhónak azért kellett magyarázkodnia, mert egy közparkban vezetett gyakorlást Tanguy Ndombelének. Egy másik londoni csapatnak, az Arsenalnak pedig egyenesen négy játékosa, Granit Xhaka, David Luiz, Nicolas Pépé és Alexander Lacazatte bukott le ugyanazon a napon, amikor megszegték a kijárási tilalmat.