A belga kapitány szerint így halad Eden Hazard felépülése

Horizontal
Real Madrid's Belgian forward Eden Hazard gestures during the Spanish league football match Real Madrid CF against Real Sociedad at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on November 23, 2019. (Photo by PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP)
Vágólapra másolva!
Eden Hazard a tervek szerint gyógyul múlt havi bokaműtétje után, közölte Roberto Martinez, a belga labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

A Real Madrid 29 éves támadója még februárban a Levante elleni bajnoki mérkőzésen sérült meg, márciusban Dallasban műtötték a bokáját, ám azt egyelőre nem tudni, mikor léphet ismét pályára.

"Nincs már messze attól, hogy elkezdje a futóedzéseket, de az operáció jól sikerült"

- adott helyzetjelentést vasárnap játékosáról Martinez. Hozzátette, Hazard-nak nagy szerencséje volt, hogy még a koronavírus-járvány előtt el tudták végezni rajta a beavatkozást, máskülönben ugyanis nem tudott volna elrepülni az Egyesült Államokba.

A belga labdarúgó tavaly nyáron szerződött a Chelsea-től a spanyol fővárosba, ám sérülései miatt mindössze tizenöt mérkőzésen szerepelt a világjárvány terjedésekor márciusban felfüggesztett idényben.