Vágólapra másolva!
A Football Italia értesülése szerint az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo kedden visszatér Olaszországba.

Március elején Ronaldo édesanyja, Dolores Aveiro kórházba került, miután sztrókot kapott. Ezt követően az ötszörös aranylabdás Madeirára utazott, hogy az édesanyjával lehessen, és hogy a családjával együtt házi karanténban várja meg a koronavírus-járvány végét.

A portugál szupersztár az utóbbi heteket egy luxusvillában töltötte egy madeirai halászfaluban. Az edzéseket nem hanyagolta el, ugyanis C.D. Nacional elnöke, Rui Alves csak miatta nyitotta ki a madeirai nemzeti stadiont, hogy Ronaldo ott tréningezhessen.

Ronaldo visszatérése bizakodásra adhat okot a Serie A folytatását illetően Forrás: AFP/Joana Sousa

Olasz sajtóértesülések szerint május végén már mérkőzéseket tudnak rendezni Olaszországban – nézők nélkül, zárt kapuk mögött –, és augusztus 2-ig tartana a küzdelem az élvonalban. Éppen ezért a bajnoki címvédő Juventus elkezdte visszahívni a játékosait, köztük a 35 éves Ronaldót, aki a hírek szerint kedden érkezik Torinóba.

Ronaldo – aki az idei szezonban 32 meccsen 25 gólt lőtt – a visszaérkezése után kéthetes torinói házi karanténba vonul, ezt követően fog bekapcsolódni csapata edzéseibe.

Gonzalo Higuaín visszatérése egyelőre kérdéses. Az argentin válogatott támadó március végén utazott haza beteg édesanyjához, akit nem szívesen hagyna otthon.