Fabregas dédnagymamája 95 évesen épült fel a koronavírusból

Horizontal
Monaco's Spanish midfielder Cesc Fabregas applauds after scoring a goal during the French L1 football match Monaco vs Toulouse on February 2, 2018 at the "Louis II Stadium" in Monaco. (Photo by VALERY HACHE / AFP)
Vágólapra másolva!
A Monaco középpályásának dédnagymamája egy barcelonai idősotthonban kapta el a koronavírust, ahol a lakók 70 százaléka megfertőződött, szerdán azonban remek híreket osztott meg a spanyol focista.

„95 évesen legyőzte a koronavírust, tegnap negatív lett a teszt. A dédnagymamám egy igazi hős, de ez nem sikerülhetett volna az orvosok és az ápolók segítsége nélkül, akik az életüket kockáztatják, azért, hogy a többieknek jobb lehessen ezekben a nehéz időkben. Köszönöm mindenkinek az idősekért tett erőfeszítéseket, semmi sem lehetetlen" – írta a Twitteren a focista.

A világbajnok és kétszeres Európa-bajnok focista Monacóban vészeli át a járványt. A napokban jelentette be, hogy 30 százalékkal csökkentették a fizetését, ő maga pedig négyhavi béréről mondott le, amivel a fizetés nélküli szabadságra küldött alkalmazottak bérét egészíti ki.