Az RB Leipzig cáfolja, hogy Timo Werner a Liverpoolhoz szerződik

Horizontal
Leipzig's German forward Timo Werner (C) celebrates scoring an offside goal during the UEFA Champions League football match between RB Leipzig and Tottenham Hotspur, in Leipzig, eastern Germany on March 10, 2020. (Photo by Odd ANDERSEN / AFP)
Vágólapra másolva!
Az RB Leipzig cáfolta, hogy német válogatott labdarúgója, Timo Werner az FC Liverpoolhoz szerződik.

"Nincs ajánlat és Timo sem keresett meg bennünket ilyen kéréssel. Ez a pletyka már hetek óta kering, de jelenleg nincs újdonság az üggyel kapcsolatban" – mondta pénteken a magyar válogatott két játékosát, Gulácsi Pétert és Willi Orbánt is foglalkoztató klub sportigazgatója, Markus Krösche.

Timo Werner biztos, hogy marad Lipcsében, de az is lehet, hogy nem marad Forrás: AFP/Odd Andersen

A brit Sky Sports korábban azt jelentette, hogy Werner a tavaly Bajnokok Ligája-győztes FC Liverpool mellett döntött. Eközben a katalán sportlap, a Mundo Deportivo pénteken azt írta, hogy a koronavírus-járvány kitörése előtt az FC Barcelona magas rangú tisztségviselői - köztük Eric Abidal sportigazgató - a játékos édesapjával tárgyaltak, s a megbeszélés sikeres volt.

A 24 éves támadó nyáron – a rögzített 60 millió euró ellenében – távozhat a lipcsei egyesülettől, és Krösche nem is zárja ki, hogy ez meg fog történni.

"Más lesz a piac. Sok függ attól, hogy a bajnokságokat és a nemzetközi sorozatokat be lehet-e fejezni, mert ettől függnek a bevételek is" – mondta.