Mégis megtartaná brazil középpályását a Barcelona

Real Madrid vs Barcelona - La Liga Barcelona,La Liga
MADRID, SPAIN - MARCH 1: Toni Kroos (R) of Real Madrid in action against Arthur (L) of Barcelona during the Spanish League football match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on March 1, 2020. Burak Akbulut / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
A spanyol futballbajnok FC Barcelonánál mégsem akarnak megválni Arthurtól, jóllehet a brazil válogatott középpályás az utóbbi időben még szerepelt a nyáron eladandó játékosok listáján.

A Sport című spanyol napilap információja szerint a katalán klubnál azért változott a 23 éves légiós megítélése, mert a szakmai irányítók, élükön Enrique Setién vezetőedzővel a megtartása mellett szavaztak, ráadásul a konkurencia részéről is felerősödött a vételi szándék. Vinné többek között az Internazionale, és több angol élvonalbeli klub is.

A katalán lap megjegyezte: van az a pénz, amiért hajlandó lesz a Barca-vezetés megválni Arthurtól, például ha 60 millió eurónál többet garantáló ajánlat érkezik érte.

Arthurt, aki 2018 óta húsz alkalommal kapott lehetőséget hazája válogatottjában, két évvel ezelőtt igazolta át a katalán klub a brazil Gremiótól, mintegy 40 millió euróért. Szerződése 2024 nyaráig szól. Jelenlegi piaci értékét a mértékadó transfermarkt.com 56 millió euróra becsüli.