Az Ajax levelet küld az összes bérletesének

Ajax
Chelsea's US midfielder Christian Pulisic (C) fights for the ball with Ajax's Moroccan midfielder Hakim Ziyech (L) and Ajax's Dutch defender Joel Veltman during the UEFA Champions League Group H football match between Ajax Amsterdam and Chelsea on October 23, 2019 at the Johan Cruijff Arena, in Amsterdam. (Photo by Maurice van STEEN / ANP / AFP) / Netherlands OUT
Vágólapra másolva!
Az Ajax 25 lejátszott mérkőzés után jelenleg pontegyenlőséggel az első helyen áll a holland első osztályú labdarúgó-bajnokságban. A 34 fordulós pontvadászat rendkívül izgalmasan alakult, mert az AZ Alkmaar szintén 56 pontot szerzett, akárcsak az Ajax, így korántsem dőlt még el a bajnoki cím sorsa az Eredivisie idei kiírásában.

A bajnokság folytatását illetően sok a kérdőjel Hollandiában is a globális koronavírus-járvány miatt, így az Ajax már előre gondolkodik és az összes bérletesének levelet küld ez ügyben. Ebben tájékoztatja majd a szurkolókat, hogy ha és amennyiben nem lenne a 2019/2020-as szezonban több mérkőzés, akkor anyagilag kompenzálják majd az érintetteket.