A Manchester United és a Real korábbi csatára érkezik Ibrahimovic pótlására

Javier Hernandez, Javier Hernáandez, foci
Real Madrid's Mexican forward Javier Hernandez celebrates after scoring a goal during the UEFA Champions League quarter-finals second leg football match Real Madrid CF vs Club Atletico de Madrid at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on April 22, 2015. AFP PHOTO / PIERRE-PHILIPPE MARCOU
Vágólapra másolva!
Javier "Chicharito" Hernandez az MLS-be, azon belül is a Los Angeles Galaxy csapatához igazolt. A mexikói focista az észak-amerikai profi liga legjobban fizetett játékosa lesz.

A 31 éves játékos már elismerte, hogy Los Angelesbe szerződik, kép is jelent meg róla, amin a klub mezét viseli.

Hernandez elmondta, azért igazolt a Galaxyhez, hogy újra játszahsson, az elmúlt két szezonja ugyanis nem úgy sikerült, ahogy szerette volna. Hernandez ősszel a Sevilla csapatában szerepelt, de kilenc bajnokin csak egy gólt szerzett, korábban a West Hamben szerepelt, azt megelőzően pedig a Leverkusen, a Real Madrid és a Manchester United játékosa volt.

Javier Hernandez a Real Madrid mezében Forrás: AFP/Pierre-Philippe Marcou

Los Angelesben nagyon sok mexikói származású ember él, így Hernandez minden bizonnyal a szurkolók szemében betöltheti majd a Zlatan Ibrahimovic által hagyott űrt.

Los Angelesben Hernandez együtt focizhat majd honfitársával, Giovani Dos Santosszal, a városi rivális, Los Angeles FC-ben pedig egy másik gólgyáros, Carlos Vela szerepel.

A mexikói válogatitt gólrekordere a Los Angeles Times szerint a liga legjobban fizetett játékosa lesz.