Thomas Dollt menesztette az APOEL

Hanover 96 - FC Schalke 04 Sports soccer Bundesliga cheer tittle-tattle applaud
31 March 2019, Lower Saxony, Hannover: Soccer: Bundesliga, Hannover 96 - FC Schalke 04, 27th matchday in the HDI-Arena. Hanover coach Thomas Doll gestures on the sidelines. Photo: Swen Pförtner/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the requirements of the DFL Deutsche Fußball Liga or the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to use or have used photographs taken in the stadium and/or the match in the form of sequence images and/or video-like photo sequences.
Vágólapra másolva!
Mindössze négy hónap után menesztették a ciprusi APOEL vezetőedzői posztjáról Thomas Dollt, a Ferencváros labdarúgócsapatának korábbi trénerét.

A német szakembernek annak ellenére kell távoznia, hogy az együttes már bebiztosította továbbjutását az Európa-liga csoportköréből, és 2013 óta először megnyerte a ciprusi Szuperkupát. Az elmúlt hét év bajnoka ugyanakkor a pontvadászatban jelenleg csak a negyedik, kilenc pont a hátránya az éllovashoz képest. A hétfői közlemény szerint az augusztusban kinevezett német trénerrel Ralf Zumdick és Pasquale Rocco másodedző is távozik a klubtól. Az edzések vezetését azonnali hatállyal Lucas Hacilukasz veszi át.

A dpa német hírügynökség emlékeztet, hogy Doll korábban a Borussia Dortmundnál (2007-08) a Hannovernél (2019) és a török Genclerbirliginél (2009-10) is rövid ideig dolgozott, s csak az FTC-nél töltött több évet (2013-18).