Vágólapra másolva!
José Mourinho, a Premier League-ben szereplő Tottenham menedzsere kijelentette, hogy nincs szüksége Zlatan Ibrahimovicra.

A Tottenhamet az előző szezonban a BL-döntőig vezető Mauricio Pochettinót a múlt hét elején elküldték, a helyére pedig José Mourinhót nevezték ki az észak-londoni csapat élére.

A portugál tréner pályafutása során már több mint 1,5 milliárd euróért igazolt játékosokat, így amikor kinevezték az észak-londoni csapat élére, azonnal megindultak a találgatások arról, hogy ki lesz az első szerzeménye. A legkisebb szorzóval Zlatan Ibrahimovicra lehetett fogadni.

Úgy tűnik, Ibra és Mourinho nem fognak újra együtt dolgozni Forrás: AFP/Franck Fife

A 38 éves svéd világklasszis az Internazionalénél és a Manchester Unitednál már dolgozott együtt Mourinhóval, és mivel ingyen igazolható és vissza szeretne térni az európai topfutballba, így adta magát a dolog, hogy a Spurshöz igazoljon. A portugál tréner azonban a csapata Olympiakosz elleni BL-meccs előtti sajtótájékoztatóján kijelentette, nincs szüksége Ibrahimovicra, ugyanis már övé az angol bajnokság legjobb csatára.

„Semmi esély a leigazolására.

– mondta José Mourinho, aki szombaton győzelemmel mutatkozott be a Tottenham kispadján.

Mourinhónak olyan kiváló támadói vannak, mint a dél-koreai Szon Hung Min, vagy az angol válogatott csapatkapitánya, Harry Kane Forrás: AFP/Daniel Leal-Olivas

Ibrahimovc sorsa tehát továbbra is kérdőjeles. A legnagyobb esély arra van, hogy visszatér az olasz bajnokságba. Állítólag korábbi klubja, az AC Milan és a Napoli is tárt karokkal várná.