Kirúgták az élő adásban négy perc alatt 58-szor káromkodó fociedzőt

CSU board meeting POLITICS parties CSU Mirko MICROPHONE
04 November 2019, Bavaria, Munich: Microphones from various television and radio stations are lined up next to each other during a CSU presidium meeting. Photo: Peter Kneffel/dpa
Vágólapra másolva!
Az angol negyedik vonalban (League Two) szereplő Grimsby Town kirúgta a csapat vezetőedzőjét, Michael Jolley-t, miután az minősíthetetlen stílusban adott interjút egy helyi rádiónak.

A botrányos interjú azt követően hangzott el, hogy a Grimsby Town hazai pályán súlyos, 4-0-s vereséget szenvedett Leyton Orient csapatától. A BBC Radio Humberside munkatársai ezt követően próbálták megszólaltatni Jolley-t, de bár ne tették volna.

A feldühödött szakember ugyanis mindenféle gátlás nélkül külde el őket melegebb éghajlatra, az alig négyperces interjúban nem kevesebb mint 58 alkalommal hangzott el valamilyen alpári kifejezés, káromkodás, leggyakrabban a fuck (baszd meg), illetve ennek képzett formája, a fucking (kibaszott) szó volt hallható.

A történtek után a rádió panaszt tett a klubnál, amelyik ezt követően fegyelmi eljárást indított Jolley-val szemben, majd a klub közleménye szerint közös megegyezéssel szerződést bontottak a svéd Eskilstunától másfél évvel ezelőtt a Grimsbybe érkező edzővel.