Vágólapra másolva!
Vasárnap délután a brazil labdarúgó-válogatott Szingapúrban játszott felkészülési mérkőzést a nigériai csapattal. A Copa América-címvédő brazilok számára nem kezdődött jól a találkozó, ugyanis már a 12. percben elvesztették Neymart. 

A PSG sztárja egy rossz mozdulat után a bal combjához kapott, ezért le kellett cserélni. A párizsi szakmai stáb abban bízhat, hogy Neymar a saját lábán, kocogva hagyta el a pályát, így könnyen lehet, hogy nincs komoly baja, csak elővigyázatosságból cserélték le.

A találkozó 1-1-es döntetlennel zárult. A 35. percben a nigériaiak szereztek vezetést Joe Aribo révén, a második félidő 48. percében pedig Casemiro érkezett egy kipattanóra, és közelről egyenlített.

A nyári átigazolási időszakban a sajtó minden nap arról cikkezettek, hogy Neymar elvágyódik Párizsból, és Barcelonában akar futballozni. A PSG-szurkoló ezt követően prostituáltnak nevezték, ezzel kinyilvánítva, hogy nem akarják többet a csapatban látni. Neymar végül maradt Párizsban, és öt meccsen négy gólt szerzett mióta visszatért a pályára.

Neymar megsérült a 102. válogatott mérkőzésén Forrás: AFP/Roslan Rahman

A 27 éves sztárjátékosnak nincs szerencséje a sérülésekkel. Legutóbb június 6-án, a Katar elleni barátságos meccsen szenvedett bokasérülést, emiatt pedig ki kellett hagynia a Copa Américát, amit megnyert a brazil válogatott.

A sérült Lionel Messi nélkül felálló argentin válogatott eközben a spanyolországi Elchében vívott barátságos mérkőzést Ecuadorral, s 3-0-s első félidő után 6-1-re nyert.

A gólokat Lucas Alario (20.), Jhon Jairo Espinoza (27., öngól), a 11-esből eredményes Leandro Paredes (32.), German Pezzella (66.), Nicolas Dominguez (82.) és Lucas Ocampos (86.) szerezte, míg a másik oldalon Angel Mena (49.) talált be.