Otthonában támadtak fegyveresek a Juve legendájára

fbl TOPSHOTS Horizontal
Juventus Defender from Brazil Dani Alves (C) celebrates with teammates Juventus' goalkeeper from Italy Gianluigi Buffon and Juventus' midfielder from Italy Claudio Marchisio (R) after scoring during the UEFA Champions League semi final second leg football match Juventus vs Monaco, on May 9, 2017 at the Juventus stadium in Turin. / AFP PHOTO / Miguel MEDINA
Vágólapra másolva!
Claudio Marchisio életének legnagyobb traumája talán az volt, hogy nemrégiben, 33 évesen visszavonult a labdarúgástól. Ám a Tuttosport beszámolója szerint mindez kétségtelenül megváltozott. A Juventus korábbi futballistáját és a családját ugyanis maszkos betörők fenyegették.

A korábbi közönség kedvenc épp otthon tartózkodott a feleségével, Robertával, amikor több, elmaszkírozott fegyveres rontott be a házába, majd arra kényszerítette, hogy nyissa ki a széfet és adja át az abban található értéktárgyakat. Arról egyelőre nincs információ, hogy a rémisztő események közben a futballista gyerekei is otthon tartózkodtak-e.

Claudio Marchisio (jobbra) nehéz pillanatokat élt át az otthonában Forrás: AFP/Miguel Medina

Marchisio teljesítette a követelésüket, az elkövetők pedig egy nagy köteg készpénzzel, valamint órákkal és ékszerekkel elmenekültek az ingatlanból. A rendőrség a házban található biztonsági kamerák felvételei alapján próbálja azonosítani a tetteseket.

(Blikk)