Vágólapra másolva!
A Porto és a Chelsea egykori sztárja, a kétszeres BL-győztes, 62-szeres portugál válogatott futballista, Paulo Ferreira is a helyszínen tekintette meg a Ferencváros 2-1-es fehérvári győzelmét. A korábbi világklasszis labdarúgó a londoni klub játékosmegfigyelőjeként, Filipe Oliveira meghívására érkezett Székesfehérvárra.

A korábbi remek jobbhátvéd játékosként BL-t nyert a Portóval (2004) és a Chelsea-vel (2012) is. A portugál játékos a MOL Fehérvár honlapjának elárulta, lenyűgözte mennyire nagyszerűek a körülmények a magyar csapatnál.

Paulo Ferreira (balra) is ott volt a lelátón a Fehárvár-Fradi rangadón Forrás: AFP/Christof Stache

"Filipe Oliveirával régóta nagyon jól ismerjük egymást, még a Chelsea-ben voltunk csapattársak és az ő meghívására érkeztem néhány napra Magyarországra. Örömmel tettem eleget a meghívásnak, hiszen

mindkét alkalommal igen nehéz feladat elé állított bennünket. Filipe szombaton körbevezetett a Vidi edzőközpontjában és a MOL Aréna Sóstóban is, és nagyon tetszett, amit láttam. Fontos számunkra, hogy azok a labdarúgók, akik a mi játékosaink, és valahol kölcsönben szerepelnek, azok ilyen nagyszerű körülmények közt készülhessenek és játszhassanak hétről hétre.

A csapat otthonául szolgáló MOL Aréna Sóstó pedig egy lélegzetelállító létesítmény"

- nyilatkozta Paulo Ferreira, aki posztolt is az Instagram-oldalára a meccsről.