Gigaüzletet köthet a Barcelona és az Inter

Futbol, Barcelona vs Girona 23-09-2018 FÚTBOL Barcelona vs Girona 23-09-2018 Arturo Vidal Luis Suarez
Arturo Vidal (balra) és féltestvére a müncheni éjszakában bántalmazott három embert
Vágólapra másolva!
A spanyol sportlapok értesülései szerint a Barcelona az átigazolási díj mellé Rakitic-et és Vidalt is felajánlotta az Internek, hogy megszerezhesse a milánóiak argentin támadóját, Lautaro Martínezt.

A Barcelona nagy erőkkel keresi a jövőre 33 éves Luis Suárez utódját. A katalánok kiszemeltje az Inter argentin csatára, Lautaro Martínez.

A milánói csapat 200 millió eurónál alacsonyabb összegért nem szeretné eladni az egyik legértékesebb játékosát, de a Barcelona bevonná az üzletbe Ivan Rakitic-et és Arturo Vidalt, hogy olcsóbban megszerezhesse Martínezt.

Vidalt is eladná a Barca, hogy megtalálja Suárez utódját Forrás: PHOTOSPORT/FERRAN ZUERAS/PHOTOSPORT/Ferran Zueras/Photosport

Martínez a jelenlegi szezonban 12 tétmérkőzésen hat gólt szerzett az Interben,az egyiket épp a Barca ellen a Bajnokok Ligájában.

A Mundo Deportivo arról számolt be, az Inter már januárban átigazolná a Barcelona két középpályását. A katalán klub által 35 millió euróra becsült Rakitic a rendszeres játéklehetőségben bízva állítólag nyitott is lenne a váltásra.