Nem örülnek Diósgyőrben a szurkolók döntésének

DVTK, szurkolók
A diósgyőri focisták ezúttal nem számíthatnak a csapat 12. játékosára
Vágólapra másolva!
Nem örül a DVTK vezetősége, hogy a labdarúgó NB I-ben 10. helyen álló borsodi csapat az utóbbi három mérkőzését elveszítette, és, hogy emiatt az FTC elleni rangadóra nem kísérik el a csapatot a drukkerek. Ugyanakkor megértik a szurkolók rossz hangulatát, írják közleményükben.

"Természetesen mi sem ilyen szezonkezdetről álmodtunk, de közös a célunk: a drukkerekkel együtt mi is azt szeretnénk, hogy a DVTK folyamatosan örömet okozzon nekik – mondta Sántha Gergely, a DVTK ügyvezetője, hozzátéve, keresik az okokat, és nap mint nap azon dolgoznak, hogy a csapat ismét eredményes legyen.

Különösen hiányozni fognak annak fényében, hogy az elmúlt három hazai mérkőzésünkön rendre a DVTK Stadion bizonyult a forduló leglátogatottabb létesítményének."

A diósgyőri focisták ezúttal nem számíthatnak a csapat 12. játékosára Forrás: amigeleken.hu/Havel Zsolt

Dejan Karan, a DVTK csapatkaptiánya is megérti, hogy az elmúlt három év küzdelmei után türelmüket veszítették a szurkolók.

"Minden kezdet nehéz, azonban a csapat nevében kapitányként ígérem, ahogy az elmúlt években, úgy idén is elérjük céljainkat, és még előre is tudunk lépni.

mert nagyon fognak hiányozni. Teljesen más a hangulat a stadionban, és teljesen más úgy játszani, ha ők is itt vannak – mondta Karan.