Nikolics újra gólt lőtt, Sallói piros lapot kapott - videó

Houston Dynamo v Chicago Fire GettyImageRank2 SPORT Soccer Major League Soccer
BRIGEVIEW, IL - MAY 20: Nemanja Nikolic #23 of the Chicago Fire (R) celebrates his goal with teammate Diego Campos #17 against the Houston Dynamo at Toyota Park on May 20, 2018 in Bridgeview, Illinois. The Dynamo defeated the Fire 3-2. Jonathan Daniel/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Nikolics Nemanja újra gólt szerzett, a Chicago Fire pedig sorozatban második bajnokiját is megnyerte, míg Sallói Dániel ezúttal csak egy, a mérkőzés hajrájában kapott piros lappal tudta felhívni magára a figyelmet.

A szezont rettenetesen kezdő Chicago Fire a Houston Dynamo elleni idegenbeli siker (1-0) után újabb győzelemmel örvendeztette meg szurkolóit, miután hazai pályán 3-2-re legyőzték a Montréal Impact csapatát. A Fire a 19. percben már 2-0-ra vezetett, a második gólt egy villámgyors támadás végén a texasi meccset is eldöntő Nikolics Nemanja szerezte. A vége mégis izgalmas lett, mert a kanadaiak kiegyenlítettek, és csak Bastian Schweinsteger hajrábeli fejese hozott megnyugvást.

A három magyar játékost is foglalkoztató Sporting Kansas City sincs nagy formában. Az előző idény bajnoki ezüstérmese ezúttal hazai pályán kapott ki 1-0-s vezetésről 2-1-re a Real Salt Lake-től. Baráth Botond és Németh Krisztián ezúttal nem volt a keretben, míg Sallói Dániel a 6. percben egy csapattársa sérülését követően lépett pályára. Gólt nem tudott szerezni a magyar támadó, piros lapot ellenben igen, a 84. percben küldte le a pályáról a játékvezető.

Eredmények:
Chicago Fire–Montréal Impact 3-2
Sporting KC–Real Salt Lake 1-2
Portland Timbers–Vancouver Whitecaps 2-1
Colorado Rapids–San Jose Earthquakes 2-1
FC Dallas–Minnesota United 5-3
Toronto–Orlando 1-1
Cincinnati–Colombus Crew 2-2