Milánóba igazol a Manchester United sztárja

fbl Horizontal
Manchester United's Chilean striker Alexis Sanchez (L) and Manchester United's Spanish midfielder Juan Mata warm up before the English Premier League football match between Manchester City and Manchester United at the Etihad Stadium in Manchester, north west England, on November 11, 2018. (Photo by Oli SCARFF / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
A Sky Sports értesülése szerint Alexis Sánchez, a Manchester United támadója Milánóba utazik, hogy kedden átessen az orvosi vizsgálatokon, mielőtt aláír az Internazionale csapatához.

A 30 éves chilei támadó kölcsönben érkezik a milánói csapathoz, amely jövő nyáron 17 millió euróért megvásárolhatja a Manchester Unitedtól, ha beváltja a hozzá fűzött reményeket.

Alexis Sánchez 2018 januárjában szerződött az Arsenaltól a Manchester Unitedhoz. Az észak-londoni csapatban 166 meccsen 80 gólt szerzett és 45 gólpasszt adott, azonban a Vörös Ördögöknél mintha elfelejtett volna focizni. Másfél év alatt öt gólig és kilenc gólpasszig jutott Manchesterben, ami édeskevés egy olyan sztárjátékostól, aki heti 500 ezer fontot keres.

Alexis Sáncheznek csak anyagilag érte meg a manchesteri kaland Forrás: AFP/Oli Scarff

A chilei támadónak nem lesz ismeretlen a terep, ugyanis 2008 és 2011 között az Udinese színeiben szerepelt már a Serie A-ban. Sánchez még az Udinese játékosa volt, amikor csapata 2011 februárjában 7-0-ra elgázolta a Palermót, és a chilei a pályán töltött 52 perc alatt négyszer volt eredményes.

Sánchez az első játékos, aki elmondhatja magáról, hogy van mesterhármasa az angol, az olasz és a spanyol bajnokságban is.

A hírek szerint a 30 éves támadó kölcsönvételéért 2,5 millió fontot fizet az Inter a Manchester Unitednak.