Cristiano Ronaldo mezszámát kapta a Real új csillaga

fbl Horizontal BUST FOOTBALL HEADSHOT
Belgian footballer Eden Hazard gives a thumbs-up during his official presentation as new player of the Real Madrid CF at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on June 13, 2019. (Photo by GABRIEL BOUYS / AFP)
Vágólapra másolva!
A Real Madrid nyilvánosságra hozta a játékosai által viselt mezszámokat az idei szezonban. Ahogyan azt várni lehetett, a Chelsea-től 100 millió euróért vásárolt Eden Hazard Cristiano Ronaldo egykori számát, a 7-est kapta.

A belga a londoni klubban 10-esben játszott, Luka Modric azonban már a legelején tisztázta vele, hogy az bizony tabu. Mariano Díaz tekintélye azonban még messze van a horvátétól, eddig ugyanis övé volt a hetes, mostantól viszont kénytelen lesz a 24-esben pályára lépni.

Eden Hazard-tól egyértelműen azt várják a madridiaknál, hogy töltse be a Cristiano Ronaldo távozása óta keletkezett űrt a csapaton belül, és bár első gólját a legutóbbi felkészülési meccsen a Szoboszlaival felálló Salzburg ellen már megszerezte, azt megelőzően hiába volt a pályán az Atlético (3-7), vagy a Bayern (1-3) ellen, vele is csúnyán kikapott Zidane együttese.