Sima győzelemmel debütált Conte az Inter kispadján

internazionale
Inter Milan's Argentinian forward Lautaro Martinez (R) and Inter Milan's players celebrates after scoring their second goal during the Italian Serie A football match Inter Milan vs US Lecce on August 26, 2019 at the San Siro stadium in Milan. (Photo by Miguel MEDINA / AFP)
Vágólapra másolva!
Kiütéses, 4-0-s győzelemmel rajtolt az Inter az olasz labdarúgó-bajnokságban a Lecce ellen, így Antonio Conte sikerrel debütált első tétmeccsén új csapata kispadján, a milánóiak ráadásul a négygólos diadallal a tabella élére ugrottak.

Brozovic szerzett vezetést a hazaiaknak egy szép távoli tekeréssel a 21. percben, a 24-ben pedig Sensi duplázta meg az előnyt, miután két szép csel után 16 méterről kilőtte a hosszúsarkot. Szünet után sem változott a játék képe, egy óra elteltével a Manchester Unitedtől szerződtetett Romelu Lukaku pedig egy szemfüles góllal végleg pontot tett a lényegi kérdésekre. Diego Farias egy csúnya belépő után egyből piros lapot kapott, az emberelőnyt pedig kihasználták a milánóiak: Candreva bődületesen nagy bombával pókhálózta ki az újonc kapuját, beállítva ezzel a végeredményt.

Serie A, 1. forduló:
Internazionale-Lecce 4-0 (2-0)
vasárnap játszották:
AS Roma-Genoa 3-3 (2-2)
Cagliari-Brescia 0-1 (0-0)
Sampdoria-Lazio 0-3 (0-1)
SPAL-Atalanta 2-3 (2-1)
Torino-Sassuolo 2-1 (1-0)
Hellas Verona-Bologna 1-1 (1-1)
Udinese-AC Milan 1-0 (0-0)
szombaton játszották:
Fiorentina-Napoli 3-4 (1-2)
Parma-Juventus 0-1 (0-1)