A rosszul sikerült nyilatkozat után magyarázkodik az újpesti focista

Újpest, Zsótér Donát, Litauszki Róbert
Budapest, 2018. július 19. A gólszerző újpesti Zsótér Donát (b) és Litauszki Róbert az Újpest FC és az azeri Neftci visszavágó mérkőzésén a labdarúgó Európa Liga-selejtező első körében a budapesti Szusza Ferenc Stadionban 2018. július 19-én. A magyar csapat 4-0-ra győzött és 5-3-as összesítéssel jutott a második körbe. MTI Fotó: Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
A labdarúgó NB I első fordulójában a Puskás Akadémiától 3-1-es vereséget szenvedett az Újpest, amelyet követően a fővárosi csapat játékosa, Zsótér Donát a szurkolókat bírálta. A középpályás a klub Facebook-oldalán fejtette ki, pontosan mire is gondolt.

Zsótér Donát a Szegedma.hu-nak a következőt nyilatkozta a vereséget követően: "Őszintén, engem

hidegen hagy, hogy mit skandálnak a szurkolók. Nem tudom, hogy mire föl volt ez a k.rva gyengézés.

Ez volt az első meccsünk, szerintem nem történt tragédia. Nekik ez a véleményük, ettől mi nem leszünk kevesebbek."

Az Újpest az üggyel kapcsolatban megszólaltatta a magyar középpályást, aki most már úgy gondolja, hogy félreérhetőek voltak a szavai, számára is fontosak a drukkerek.

Az újpesti Zsótér Donát (b) nem akarta megbántani a szurkolókat Forrás: MTI/Kovács Tamás

"Először is szeretném az elején leszögezni, hogy természetesen

nagyon is fontos a szurkolók véleménye, akkor is, ha pozitív, és akkor is ha negatív.

Az ország legjobb tábora a mienk, akik akkor is ott voltak mellettünk, kísértek el minket, amikor senki más, ezért csak hálásak lehetünk nekik. A fenti nyilatkozatommal

még keményebben kell mennünk előre és most hétvégén fel kell szántsuk a pályát a győzelemért Diósgyőrben" – mondta Zsótér a klub közösségi oldalán.