Az Origo olvasói a Fradi továbbjutását várják a BL-ben

Dinamo - FTC
Zágráb, 2019. augusztus 6. Miha Blazic, a Ferencváros (j) és Bruno Petkovic, a Zágráb (b2) játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójában játszott FTC - GNK Dinamo Zagreb első mérkőzésen a zágrábi Maksimir Stadionban 2019. augusztus 6-án. MTI/EPA/Antonio Bat
Vágólapra másolva!
Kedden terjedelmes beharangozóban foglalkoztunk a Ferencváros labdarúgócsapatának a Dinamo Zagreb elleni Bajnokok Ligája-visszavágójával. A cikkben szavazásra kértük az olvasókat, több mint 3500 szavazat érkezett reggel óta. Mutatjuk az eredményt.

Mindössze az olvasók 28 százaléka gondolja úgy, hogy nyerni fog Budapesten a zágrábi csapat, így a Ferencváros számára marad Európa-liga playoff. A legtöbben úgy gondolják, hogy a nem gólnélküli döntetlennel, vagy éppen tizenegyesekkel jut tovább a magyar csapat, hanem nyerni fog a Groupama Arénában.

Az Origo olvasói egyértelműen ferencvárosi továbbjutást várnak Forrás: Origo

Cikkünket is elolvashatja, ha még nem tette volna meg, és persze továbbra is szavazhat.

Történelmet írhat a Fradi, ma már a csoportkör is biztos lehet

A Ferencváros kedd este a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörében, a visszavágón fogadja a Dinamo Zagreb csapatát. A Ferencvárosnak a kinti 1-1 ellenére nagyon nehéz dolga lesz a horvátok ellen, de egy kedvező eredmény, és a továbbjutás már a biztos csoportkörös szereplést jelentené a már eddig is történelmi menetelést bemutató Fradinak.