Edzőként tér vissza a Chelsea legendája

FOOTBALL - ENGLISH CHAMP - SWANSEA CITY v MANCHESTER UNITED 2018 ANGLETERRE CHAMPIONNAT CHAMPIONSHIP CITY ENGLAND ENGLISH FOOT FOOTBALL league MANCHESTER PREMIER Soccer SPORT SWANSEA UNITED
Swansea City assistant coach Claude Makelele arrives at the stadium, before the Premier League match between Swansea City and Manchester United at the Liberty Stadium, Swansea, Wales, England, on 19 August 2017 - Photo by Andrew Lewis / ProSportsImages / DPPI
Vágólapra másolva!
Claude Makelele világbajnoki ezüstérmes, Bajnokok Ligája-győztes francia labdarúgó edző lesz volt klubjánál, a Chelsea-nél.

A londoniak pénteki bejelentése szerint a 46 éves szakember az akadémia fiatal játékosainak igyekszik majd átadni hozzáértését és tapasztalatát, valamint a kölcsönadott labdarúgók karrierjét kell figyelemmel követnie.
A Chelsea emlékeztetett: Frank Lampard, Petr Cech és Jody Morris után Makelele már a klub negyedik volt játékosa, aki a nyáron edzőként tért vissza az együtteshez.
Makelele 2003 és 2008 között volt a Chelsea középpályása, amellyel kétszer lett bajnok, egy-egy alkalommal nyerte meg az FA Kupát és az Angol Szuperkupát.
A Real Madriddal 2002-ben BL-győztes, a francia válogatottal 2006-ban vb-döntős Makelele 2011-ben a Paris Saint-Germainből vonult vissza, azóta edzőként tevékenykedik.