Vágólapra másolva!
Távozhat a klubtól a Ferencváros és az NB I gólkirálya, Davide Lanzafeme, aki korábbi klubjához, a Budapest Honvédhoz térhet vissza.

A Csakfoci.hu információi szerint a két klub már meg is egyezett a legfontosabb kérdésekben, így az élvonalban kétszeres bajnok és a kétszeres gólkirály olasz csatár visszatérhet a honfitársa, Guiseppe Sannino által irányított kispesti csapathoz. Érdeklődésünkre a Ferencváros kommunikációs munkatársa annyit mondott, hogy a klub nem kommentál átigazolási híreket.

Lehet, hogy Davide Lanzafame nem ünnepel többé gólt Fradi-mezben Fotó: Polyák Attila - Origo

Az ugyanakkor jelzésértékű, hogy Lanzafame napokkal azt követően hagyhatja el a bajnokcsapatot, hogy a zöld-fehérek leigazolták a norvég élvonal gólkirályát, az elefántcsontparti Frank Bolit, aki a tavaszi-őszi lebonyolítású norvég bajnokságban, a 2018-ban 17, míg a jelenleg is tartó idényben 13 gólt szerzett. A norvég élvonalban 135 meccsen 52 gólt rúgott.

Lanzafame 2017-ben bajnok volt a Honvéddal, míg a következő évben 20 találattal az NB I gólkirálya lett. 2018 nyarán szerződtette a Ferencváros, amellyel az előző idényben ugyancsak bajnoki címet ünnepelhetett, valamint 17 góllal, holtversenyben korábbi kispesti csapattársával, Holender Filippel újfent gólkirály lett. Az idei idényben a Fradi öt BL-selejtezőjén háromszor csere volt (a Ludogorec elleni két meccsen, valamint a Dinamo elleni zágrábi találkozón), míg a máltai Valletta ellen mindkétszer kezdő volt, a 3-1-re megnyert hazai találkozón két gólt szerzett.