Böde Dániel válik, fiatal kézilabdázónőbe szeretett bele

Fradi bajnoki fiesztája FTC Ferencváros bajnokavató Budapest Park foci labdarugás NB1
Böde Dániel búcsúbeszéde?
Vágólapra másolva!
A Paks futballistája egy nála jóval fiatalabb kézilabdázónőbe szeretett bele. Böde Dániel válás előtt áll. Harmadik gyereke tavasszal született meg.

A Böde Dánielért rajongóknak egészen döbbenetes hírről számolt be a Blikk: válás előtt áll a Ferencváros volt és a Paks jelenlegi játékosa, mert beleszeretett egy nála jóval fiatalabb kézilabdázónőbe. Böde feleségét megviselték a történtek, a Blikknek elmondta: a fiatal nő nem a kapcsolatuk megromlása után tűnt fel, hanem a szakítás kiváltója volt.

- mesélte könnyeivel küszködve a Blikknek Bödéné Piorunowicz Dóra. "Derült égből villámcsapásként ért ez az egész, hiszen a tavasszal született meg a kislányunk, azt hittem, minden rendben van. Sejtelmem sem volt egy harmadik félről. Pár hét múlva azonban jött ez a borzalom... Nekem a gyermekeim a legfontosabbak, a felügyeletükről még nem egyeztünk meg. A válási procedúrát sem indítottuk el, de az is megvisel, hogy ők már több helyen együtt mutatkoznak".

Most az is kiderült, hogy a Ferencváros-Dinamo Zagreb BL-selejtezőn Böde és új kedvese együtt szurkoltak a Fradinak, tehát a futballista már nyilvánosan felvállalta új szerelmét.