Vágólapra másolva!
Sztárklubok vitték volna a nyáron Dani Olmót, a Ferencváros Bajnokok Ligája-selejtezős ellenfelének, a horvát bajnok Dinamo Zagrebnek a legjobb játékosát.

A Goal.com újságírójának értesülései szerint a Dinamo a nyáron olyan klubok ajánlatait utasította vissza, mint a Manchester United, az Everton és a Bayern München. Pedig előbbi 25 millió eurót (kb. 8,1 milliárd forint), míg utóbbi kettő 28 millió eurót (kb. 9,1 milliárd forint) kínált a 21 éves spanyol támadóért.

Ronan Murphy ugyanakkor úgy véli, ha a Dinamo eléri minimális célját, és bejut a Bajnokok Ligája főtáblájára, akkor 30 millió euróért vihetik a kérők a nyári U21-es Európa-bajnokság döntőjének legjobbját. Feltéve, hogy lesznek még, hiszen az angol piac már csütörtökön bezárt, és kérdés, hány csapat akarja kivárni a selejtezők végét.

A Dinamo Zagrebnek célja eléréséhez először a Ferencvároson kellene túljutnia, a BL-selejtező harmadik körében, ami nem ígérkezik könnyű feladatnak, tekintve, hogy kedden a horvát fővárosban 1-1-es döntetlent játszott a két csapat (a hazai gólját éppen Dani Olmo lőtte), így az augusztus 13-i (20 óra, Groupama Aréna) visszavágót a magyar csapat várhatja jobb pozícióból.

Hősies küzdelem, óriási eredmény a Fradi zágrábi BL-meccsén

A Ferencváros hamar hátrányba került a Dinamo Zagreb elleni Bajnokok Ligája-selejtezőn, de nagyot küzdött és Sigér Dávid révén megszerezte a nagyon fontos idegenbeli gólt. Az egyenlítés után a Zágráb nagy nyomást helyezett a Fradi kapujára, de a magyar együttes kiválóan védekezett. A párharc első meccse 1-1-re végződött, folytatás jövő hét kedden a Groupama Arénában.