Neymar-ügy: a PSG a Barca és a Real ajánlatát is visszautasította

Horizontal
(FILES) In this file photo taken on August 2, 2019 Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar (R) jokes around as he takes part in a training session at the Shenzhen Universiade Stadium in Shenzhen on the eve of the French Trophy of Champions football match between Rennes and Paris Saint-Germain. - A Brazilian judge on August 9, 2019 dismissed the rape case against footballer Neymar citing insufficient evidence, court sources told AFP. Neymar vehemently denied allegations he raped a Brazilian woman in a Paris hotel in May. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)
Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germain mind a Barcelona, mind a Real Madrid Neymarért tett ajánlatát visszadobta, számol be a BBC spanyol forrásokra hivatkozva.

A rendszerint megbízható információkkal bíró spanyol szakíró, Guillem Balague úgy értesült, hogy a PSG vezetősége mindkét spanyol sztárklub ajánlatára nemet mondott. A Barcelona 100 millió euró mellett a brazil Philippe Coutinhót kínálta fel, de Ivan Rakitic is tárgyalt a párizsiakkal, megegyezés azonban nem született.

Ahogy a Real Madriddal sem, amelyik a készpénz mellett Gareth Bale-t és James Rodrigeuzt kínálta föl, a franciák viszont Vinicius Juniort szeretnék, akit meg a Real nem kíván elengedni. Balague szerint annyi azonban kijelenthető, hogy habár a PSG mindkét csapattal tárgyal, inkább a Madriddal szeretne megegyezni.

Eközben a Barca klubrádiója arról ír, hogy a PSG 220 millió euróra tartja Neymart, amit kizárt dolog, hogy a katalánok ki tudjanak vagy ki akarjanak fizetni.

Neymar, aki 2017-ben igazolt Barcelonából 222 millió eurós rekordösszegért Párizsba, hónapokkal ezelőtt nyilvánvalóvá tette távozási szándékát, amit a nyáron érkezett új sportigazgató, Leonardo csak katalizált azzal, hogy nem tartóztatta.

A spanyol átigazolási időszak szeptember 2-ig tart, azaz még nincsenek elkésve a tárgyalások.