Neymar a strandon bohóckodik, miközben a PSG-nél kéne edzenie - videó

Friendly Brazil X Qatar 315
Neymar érkezését már kész tényként kezelik Barcelonában
Vágólapra másolva!
Továbbra is eseménydúsan telik Neymar, a Paris St. Germain sztárjának a nyara. A támadó sérülés miatt lemaradt a Copáról, majd nem jelent meg a PSG edzésén, most viszont kiderült, hol van.

A párizsi csapat hétfőn hiába várta, hogy minden idők legdrágább focistája megérkezzen a tréningre, ezek után közleményt adott ki, valamint a sportigazgató és a tulajdonos is keményen bírálta. Erre reagált a játékos édesapja, aki elmondta, a klub nagyon is jól tudta, hogy Neymar csak jövő héten fog visszatérni a francia fővárosba.

Hiába várták, Neymar nem jelent meg a PSG edzésén

Hétfőn este a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain hivatalos közleményben tudatta, hogy Neymar a megbeszéltek ellenére nem jelent meg a csapat edzésén. A nyári szünetet követően a Barcelonába vágyó Neymarnak hétfőn kellett volna megjelennie először a PSG tréningjén, ám erre hiába vártak a francia csapatnál, a brazil világklasszis nem érkezett meg.

Eközben egyre többet lehet arról hallani, hogy a brazil csatár vissza szeretne menni a Barcelonához, mert nem érzi jól magát a PSG-nél, de egyelőre sehol nem tart az ügy.

Most viszont legalább kiderült, hogy hol van: a haverokkal lábröplabdázik egy brazil strandon, láthatóan rendbejött a sérülése, és nagyon jól érzi magát.

Kérdés, hogy mindehhez mit szólnak Párizsban...