Első labdaérintéséből betalált új klubjában a román focilegenda fia - videó

Germany v Romania - 2019 UEFA European Under-21 Championship 2019 Bologna Calcio Ciancaphoto Euro U21 FOOTBALL Germany Germany v Romania Italia Italy Renato Dall'Ara Stadium Romania SPORT U21 UEFA U21 European Football Championships UEFA Ianis Hagi of Rom
Ianis Hagi of Romania U21 during the UEFA UNDER21 Championship match between Germany and Romania at Renato Dall'Ara Stadium on June 27, 2019 in Bologna, Italy. (Photo by Emmanuele Ciancaglini/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A román focilegenda, Gheorghe Hagi fia, Ianis Hagi a napokban írt alá a belga bajnok KRC Genkhez, ahol még penteken este nem is akárhogy mutatkozott be.

A Vitorul Constanta csapatától 6 milió euróért a belga bajnokcsapathoz szerződő ifjabb Hagi a 76. percben lépett pályára a Kortrijk elleni szezonnyitó bajnoki mérkőzésen, és még ugyanabban a percben, első labdaérintéséből megszerezte csapata győztes gólját, amivel a Genk 2-1-re nyert.

Ianis az egykori legendás román játékos, Gheorghe Hagi fia, aki annak idején BEK-döntőt játszott a román Steaua csapatával, és megfordult a Real Madridba, valamint a Barcelonában is, a román válogatott mezét pedig 124-szer húzhatta magára, és 35 góljánál senki nem szerzett többet a nemzeti csapatban. Ezúttal a lelátón tapsolhatott a fiának.