Pedro csodagóljával verte a Chelsea Szoboszlaiékat

fbl TOPSHOTS Horizontal EUROPA LEAGUE FOOTBALL FINAL JOY BUST GESTURE
Chelsea's Spanish midfielder Pedro celebrates after scoring a goal during the UEFA Europa League final football match between Chelsea FC and Arsenal FC at the Baku Olympic Stadium in Baku, Azerbaijian, on May 29, 2019. (Photo by OZAN KOSE / AFP)
Vágólapra másolva!
A Szoboszlai Dominikkal a kezdőcsapatban felálló osztrák bajnok, Red Bull Salzburg 5-3-ra kikapott hazai pályán az angol Chelsea csapatától.

Az osztrákok kezdőjében helyet kapott a magyar válogatott támadója, Szoboszlai Dominik is, de a Chelsea-t ez sem zavarta, 3-0-ra nyerték az első 45 percet az amerikai Christian Pulisic duplájáva, valamint Ross Barkley büntetőjével. A hazai csapat amerikai edzője, Jesse Marsch a szünetben az egész csapatot kicserélte, és az 50. percben Onguéné révén jött is a szépítés, hét perccel később azonban Pedro ezzel a góllal biztossá tette a Chelsea győzelmét, és minden bizonnyal nem akadt olyan, aki azt mondta volna, hogy kidobott pénz volt a jegy ára:

Az utolsó percekre megint felpörögtek az események: a salzburgi Takumi Minamito duplázott, a két gól között pedig Michy Batshuayi is betalált.