Vágólapra másolva!
Csütörtök este nyolctól a MOL Fehérvár FC a liechtensteini Vaduz csapatát fogadja az Európa-liga selejtező második fordulójának odavágó mérkőzésén, a felcsúti Pancho Arénában. A találkozó előtti sajtótájékoztatón Marko Nikolics, a székesfehérvári csapat edzője elmondta, hogy a brazil származású hétszeres magyar válogatott Vinícius Paulóra fél évig nem számíthat.

Innen is szeretnék gyors és sikeres felépülést kívánni neki, várjuk vissza a csapatba. A többiek készen állnak a csütörtöki találkozóra – nyilatkozta a szerb szakember a klub hivatalos honlapjának, majd elmondta, hogy senki se számítson gálameccsre a liechtensteini csapat ellen. - Mindkét félnek ötven-ötven százalék esélye van a továbbjutásra.

Magas színvonalat képviselő játékosaik vannak, nagy nemzetközi rutinjuk van" – tette hozzá Marko Nikolics.

Marko Nikolics kemény meccsre számít a Vaduz ellen Forrás: MTI/Kovács Tamás

A sajtótájékoztatón részt vevő Stopira kiemelte, hogy kiegyenlített találkozó lesz, ahol jó eredményt kell elérniük a továbbjutás kiharcolása érdekében. A tavalyi El-menetelésből pedig mindenképpen meg kell tartaniuk a harciasságot, a fegyelmezettséget, és a maximális koncentrációt, mert az európai színtéren minden apró hibát megbüntetnek. A Fehérvár zöld-foki szigeteki balhátvédje a 39. nemzetközi kupamérkőzésére készül az egyesület színeiben, ezzel a klub történetében a második helyen áll.

A Fehérvár FC az első körben a montenegrói Zetát búcsúztatta 5-1-es összesítéssel, míg a Vaduz az izlandi Breidablikot múlta felül 2-1-es összesítéssel. A Fehérvár FC-Vaduz összecsapás csütörtökön 20 órakor kezdődik a felcsúti Pancho Arénában, a visszavágót egy héttel később Liechtensteinben rendezik.