Vágólapra másolva!
A Sky Sport információi szerint a kínai bajnokságban szereplő Guangzhou Evergrande együttese rekordösszegért szerette volna kinevezni José Mourinhót, de a portugál edző kikosarazta a dúsgazdag csapatot.

A Guangzhou 2011 és 2017 között sorozatban hét bajnoki címet szerzett, de 2018-ban csak a második helyen végzett, és jelenleg is ezt a pozíciót foglalja el 16 forduló után. Fabio Cannavaro együttese utolsó hét meccsét megnyerte, de így is kétpontos hátrányban van a Pekinghez képest.

A korábbi aranylabdás játékos második időszakát tölti a csapatnál, de a bajnoki ezüstérem és a kupagyőzelem nem volt elég a vezetőség számára, amely megkereste a szezon előtt José Mourinhót.

A portugál mesternek 2018 decembere óta nincs csapata, főleg televíziós szakértőként dolgozik, habár több együttessel is szóba hozták azóta, hogy elküldték a Manchester Unitedtől.

A Guangzhou annyira szerette volna megszerezni, hogy 100 millió eurós szerződést ajánlott, de a jelek szerint a Special One vagy nem szeretné elhagyni Európát, vagy továbbra sem hiányzik neki az edzősködés.