Brutális belépő a női focivébén, a videobírónál csak sárgát ért - videó

fbl TOPSHOTS Horizontal FULL LENGTH ACTION WOMEN'S FOOTBALL WORLD CUP
England's forward Francesca Kirby (C) vies with Cameroon's defender Estelle Johnson (L) and Cameroon's defender Ysis Sonkeng during the France 2019 Women's World Cup round of sixteen football match between England and Cameroon, on June 23, 2019, at the Hainaut stadium in Valenciennes, northern France. (Photo by Philippe HUGUEN / AFP)
Vágólapra másolva!
Az angol női labdarúgó-válogatott 3-0-ra legyőzte Kamerunt a franciaországi labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjében, így bejutott a legjobb nyolc közé. A találkozó mégsem a végeredményről, sokkal inkább az afrikai csapat sportszerűtlen megmozdulásairól marad emlékezetes. Korábban már megírtuk, hogy Augustine Ejangue reklamálás közben leköpte az angolok egyik legjobbját, Toni Duggant. Steph Houghton azonban ennél is rosszabbul járt, neki ugyanis Alexandra Takounda olyan alattomosan lépett bele a bokájába, hogy örülhetett, hogy törés nélkül megúszta.

A játékvezető nem vette észre az esetet, de a videobíró jelezte a durvaságot. A kameruni játékos azonban megúszta sárga lapos figyelmeztetéssel.

A kameruni játékos leköpte az ellenfelét a női focivébén - videó

Botrányos meccset játszottak egymással Anglia és az afrikai ország legjobbjai.