Vágólapra másolva!
A labdarúgó OTP Bank Ligában bajnok Ferencváros a hivatalos honlapján tudatta, meghosszabbította a szerződését Lipcsei Péterrel.

A Fradi legendás focistája pályafutása végét követően sem szakadt el klubtól. Korábban az U21-es együttest, majd második csapatot irányította, az előző két szezonban pedig már NB II-ben szereplő fiókcsapat, a Soroksár edzője volt.

Lipcsei vezetésével a kis Fradi a nyolcadik helyen végzett a 2017/18-as szezonban, a most befejeződött idényben pedig egy hellyel előrébb, a hetedik helyen zárt. A legnagyobb sikert a Magyar Kupában érte el, mivel egészen az elődöntőig eljutott, ahol csak a Budapest Honvéd tudta megállítani a Soroksár menetelését.

A Fradinál komolyan számolnak Lipcsei Péterrel Forrás: fradi.hu

Az NB II-es Soroksárban több fiatal Fradi-játékos kap lehetőséget hétről hétre, hogy a felnőttek között is bizonyíthasson. A mögöttünk hagyott idényben többek között Csernik Kornél és Kundrák Norbert is rendszeresen pályára léphetett.

Lipcsei Péter így a Ferencváros kötelékében marad, meghosszabbította szerződését a Fradival, és a továbbiakban is a Soroksárt irányíthatja.

- nyilatkozta a múlt héten Lipcsei Péter a Borsnak, akit korábban a Paksi FC-vel és a Puskás Akadémiával is összehoztak. - Engem még nem keresett senki. Mindenesetre már az is egyfajta elismerés, hogy bent van a köztudatban a nevem" - tette hozzá a Fradi-legenda.