Az FA-kupa-döntő legszebb gólja lett volna, ha nincs az irigy csapattárs

Horizontal
Manchester City's Brazilian striker Gabriel Jesus (R) celebrates with Manchester City's Portuguese midfielder Bernardo Silva (L) and Manchester City's English midfielder Raheem Sterling after he scores the team's second goal during the English FA Cup final football match between Manchester City and Watford at Wembley Stadium in London, on May 18, 2019. (Photo by Daniel LEAL-OLIVAS / AFP) / NOT FOR MARKETING OR ADVERTISING USE / RESTRICTED TO EDITORIAL USE
Vágólapra másolva!
A Manchester City túlnyomórészt parádés játékkal 6-0-ra verte a Watfordot az FA-kupa szombati döntőjében. A találkozón mesterhármast jegyző Raheem Sterling első gólja azonban kicsit belerondít az örömbe.

Az angol válogatott csatár a negyedik futballista lett, aki a torna döntőjében mesterhármast tudott rúgni. Utoljára, 1953-ban még annak a Stan Mortensennek jött össze a bravúr, aki az Aranycsapat elleni 6-3-as találkozón is a kapuba talált.

Sterling a 38. percben szerezte az első gólját, ami viszont a szurkolói emlékezetben - remélhetőleg - örökre Gabriel Jesus nevéhez fog fűződni. A brazil támadó gyönyörűen pörgette el a labdát Gomes kapus mellett, fölött, a labda szépen be is pattogott volna a kapuba, azonban jött Sterling, és teljesen fölöslegesen, centikkel a gólvonal előtt egy jó nagyot belerúgott még a labdába – így az övé lett a gól.

Szerintünk ez egy roppant sportszerűtlen és tiszteletlen megmozdulás volt, de könnyen lehet, hogy mi gondoljuk rosszul, így kíváncsiak vagyunk az önök véleményére is.

Szavazzon!

Mi a véleménye Sterling góljáról?