A vendégszektorban tombolt a Premier League legismertebb bírója - videó

fbl Horizontal BUST FOOTBALL HEADSHOT GESTURE FRONT VIEW REFEREE
English referee Mike Dean gestures during the English Premier League football match between Arsenal and Tottenham Hotspur at the Emirates Stadium in London on December 2, 2018. (Photo by Adrian DENNIS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No video emulation. Social media in-match use limited to 120 images. An additional 40 images may be used in extra time. No use in betting publications, games or single club/league/player publications. /
Vágólapra másolva!
Hétfőn este az angol negyedosztály rájátszásában a Tranmere Rovers 1-1-es döntetlent ért el a Forest Green vendégeként. Mivel az első meccset a Tranmere 1-0-ra megnyerte, bejutott a Wembley Stadionban sorra kerülő döntőbe, és játszhat a harmadosztályba jutásért. A találkozót a vendégszektorban szurkolta végig a Premier League legismertebb bírója, Mike Dean, aki a lefújás után extázisban ünnepelte csapata továbbjutását.

Nemrég Mike Dean lett az első játékvezető a Premier League-ben, aki elérte az 500 meccses álomhatárt. Ráadásul már több mint 100 piros lapot kiosztott 19 éves pályafutása során.

Mike Deannek annyi haszna biztosan lesz az internetre felkerülő videóból, hogy végre nem mondhatják azt róla, hogy Tottenham-szurkoló lenne. Az 50 éves játékvezetőt az utóbbi években az Arsenal-szimpatizánsok többször is megvádolták azzal, hogy az ősi rivális Tottenhamnak szurkol, ugyanis nem egyszer előfordult már, hogy magáról megfeledkezve „ünnepelt” egy Spurs-találatot.