Premier League: Nagy lépést tehet a Chelsea a BL-indulásért

fbl Horizontal
Chelsea's Belgian midfielder Eden Hazard (R) vies with Manchester United's English defender Chris Smalling during the English FA Cup final football match between Chelsea and Manchester United at Wembley stadium in London on May 19, 2018. / AFP PHOTO / Glyn KIRK / NOT FOR MARKETING OR ADVERTISING USE / RESTRICTED TO EDITORIAL USE
Vágólapra másolva!
A Manchester Unitedhez látogat a Chelsea a Premier League 36. fordulójában. Ha a londoniak győzni tudnak az Old Traffordon, akkor két fordulóval a szezon vége előtt hat pontra növelhetik az előnyüket a Vörös Ördögökkel szemben és nagyon közel kerülhetnek az automatikus BL-indulást jelentő helyek egyikéhez.

A Chelsea remek formában várja a Manchester United elleni rangadót, a londoni kékek az elmúlt 5 mérkőzésükből csak egyet veszítettek el és magabiztos formát mutatnak.

A Manchester United lejtmenetben van: kettős vereséggel búcsúzott a Bajnokok Ligája küzdelmeitől a Barcelona ellen és az elmúlt öt angol bajnokijából háromszor is vesztesen hagyta el a pályát. Ole Gunnar Solskjaer együttesének nem sok hibázási lehetősége maradt a hátralévő fordulókba, ha oda szeretnének érni az automatikus Bajnokok Ligája indulást jelentő helyekre.

Sarri mester Hodson-Odoira és van Ginkelre, Solskjaer pedig Antonio Valenciára biztosan nem számíthat a találkozón.