Neymar a bukott kupadöntő után megütött egy nézőt - videó

French Cup final: Stade Rennais - Paris Saint-Germain France motion STADIUM STADE DE France Activity photography Club Soccer Paris - France Paris St-Germain FC Match - Sport 2019 Soccer - Sport French Cup - Soccer
PARIS, FRANCE - APRIL 27: Neymar of Paris Saint-Germain is seen during the French Cup (Coupe de France) final match between Stade Rennais and Paris Saint-Germain (PSG) at Stade de France in Saint-Denis, north of Paris, France on April 27, 2019. Mustafa Yalcin / Anadolu Agency
Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germainbe sérülés után tért vissza lábközépcsont-törését követően Neymar. A brazil sztár még a Manchester United elleni BL-kiesés után tett megjegyzéseket a játékvezetésre, ami miatt az UEFA eltiltotta, ezúttal a Francia-kupa döntője után nem bírt magával.

Neymar nem játszott egyébként rosszul, a kupadöntőben gólt szerzett és gólpasszt is adott. A brazil a tizenegyespárbajban is betalált, miközben Mbappét egy durvaság miatt a 120. percben ki kellett állítani.

Válságban a PSG, most a kupadöntőt vesztették el - videó

Szombat este a Francia Kupa döntőjében a Paris Saint-Germain a visszatérő Neymar vezérletével kétgólos előnyre tett szert, a Rennes azonban mégis hosszabbításra mentette a meccset, majd tizenegyespárbajban legyőzte a bajnokcsapatot, így fennállása során harmadszor hódította el a trófeát. A párizsiak az utóbbi hetekben hullámvölgybe kerültek, de így is toronymagasan megnyerték a bajnokságot.

Büntetőkkel tehát a Rennes nyerte a Francia-kupát, Neymar pedig, miközben sétált fel a stadionban az ezüstérméért, összeszólalkozott egy szurkolóval. A néző a telefonjával videózta Neymart, aki ellökte a telefont, majd egy rövid szóváltás után a brazil meg is ütötte a férfit.

"Az öltözőben érettebben kell viselkednünk. Többet kell futnia mindenkinek. A fiatalok kicsit elveszettnek tűnnek. Többet beszélnek, mint hallgatnak, nem figyelnek a tapasztaltabb játékosokra, vagy az edzőre. Így nem fog messzire jutni ez a csapat, nem fog mellénk állni a szerencse. A fiataloknak fel kell nőni a feladathoz. Több tiszteletet várok tőlük, fiatalon nekem is ez volt a feladatom, figyelni, csöndben maradni, és tisztelni az idősebbeket" - osztotta ki később a csapattársakat Neymar.