A Barcelona világklasszis focistája ígéretet tett a Juventusnak

fbl Horizontal
Barcelona's Croatian midfielder Ivan Rakitic (R) celebrates his goal with Barcelona's Argentinian forward Lionel Messi during the Spanish league football match between Real Madrid CF and FC Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid on March 2, 2019. (Photo by CURTO DE LA TORRE / AFP)
Vágólapra másolva!
Az olasz La Gazetta dello Sport értesülései szerint a Barcelona horvát világbajnoki ezüstérmes játékosa, Ivan Rakitic a Juventusban folytathatja a pályafutását. A hírek szerint a világklasszis focista már ígéretet is tett a torinói klubnak.

A Barcelona középpályása korábban többször is úgy nyilatkozott, hogy nem kívánja elhagyni a katalán klubot, de a sajtóhírek szerint sok választása nem lesz, ugyanis

a vezetőség nem kívánja meghosszabbítani a 2021-ig szóló szerződését.

Ivan Rakitic (jobbra) Torinóba teheti át a székhelyét Forrás: AFP/Curto De La Torre

A La Gazetta dello Sport szerint a Juventus ennek hallatán nem tétlenkedett, és felvette a kapcsolatot Rakiticcsel, hogy a távozása estén a Juventusnál folytassa a pályafutását. A torinói klub pedig sikerrel járt,

a horvát labdarúgó ígéretet tett, hogy amennyiben eljön a váltás ideje, akkor csak a Juventus jöhet szóba.

A világklasszis jelenlegi piaci értékét 50 millió euróra taksálják, de annak tudatában, hogy két év múlva lejár a szerződése, a Barca pedig nem kívánja meghosszabbítani, akár már idén nyáron ennél az összegnél kevesebbért is Torinóba kerülhet. Ez főleg annak tudatában meglepő, hogy Ernesto Valverde bízik a játékosban, és a katalán szurkolók is nagyon szeretik.