Nem büntették meg a Juventus sztárját az alattomos utánrúgásért

Juventus v Club de Atletico Madrid - UEFA Champions League Round of 16: Second Leg Juventus Juventus FC Turin Torino UEFA Champions League Calcio Soccer Italy Calciatore SPORT Italia
Mario Mandzukic #17 of Juventus FC reacts to a missed chance during the UEFA Champions League Round of 16 Second Leg match between Juventus FC and Club de Atletico Madrid at Allianz Stadium on March 12, 2019 in Turin, Italy. (Photo by Giuseppe Cottini/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
A Serie A fegyelmi bizottsága nem büntette meg utólag Mario Mandzukicot a Juventus–AC Milan mérkőzésen elkövetett szabálytalansága miatt.

A torinóiak által 2-1-re megnyert mérkőzésen mutatott akcióját igazából nem is nevezhetjük szabálytalanságnak, hiszen Michael Fabbri játékvezető nem ítélt semmit a pályán. A Serie A fegyelmi bizottsága utólag megvizsgálta Mandzukic Alessio Romagnoli kárára elkövetett szabálytalanságát, és úgy ítélte meg, hogy a vb-ezüstérmes horvát csatár utánrúgása nem volt "erőszakos cselekmény".

Ez történt:

A bizottság talán figyelembe vette, hogy a két főszereplő korábban már többször is összeakadt a pályán, és Romagnoli tett azért, hogy Mandzukic felhúzza magát.

Az ilyet például nem sokan szokták szeretni: